Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

0 kommentarer

 1. jane

  >Ann-Sophie: Tusind tak for tippet, rigtig sødt af dig!:)Stine: Tusind tak:) Jo det er det. Jeg vil sige at du er gode at gå i, men også at de alligevel føles en smule høje trods kilehælen. Men det kommer selvfølgelig an på hvor god man er til hæle og det er jeg ikke i øjeblikket:)Camilla: Mange tak skal du ha':) Den er fra Stine Goya.Katja: Tak skal du ha':) Jeg er også rigtig glad for dem.Nicole: Tak for de søde ord:) Hehe tricks? Hmm jeg tænker nok bare meget over hvad jeg iføre mig:)

 2. Nicole

  >Jeg elsker den måde, hvorpå I bare kan få ethvert outfit til at se fedt ud! Gid det var mig.. Giv gerne nogle tricks!!! ;-)<3 N // http://www.nbvinum.blogspot.com

 3. Katja

  >eeej jeg er så VILD med de støvler!!-Katjafashionbysobczak.blogspot.com

 4. theeasywayout

  >Hej Jane, super fedt outfit – hvor er t-sirten fra !?

 5. Stine

  >Super lækkert outfit! Er det ike Minimarket støvler? og er de i så fald gode at gå i? Overvejer pt nogle lignende fra Stylepaste :)

 6. Ann-Sophie

  >Hej smukke Jane.Har du set, at So Last Season har fået en masse Stine Goya hjem, hvor du kan spare 35-70%? Tænkte straks på dig!Linket til shoppen er her: http://www.solastseason.dk/varekatalog?brand=stine_goyaKærligst, Fie // UDTRYK