Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

0 kommentarer

 1. Pernille

  Æv, nu håbede jeg lige :( Troede, at de alligevel valgte at satse på den, efter den store efterspørgsel her på bloggen – camel er jo set før ;)

  • Stine

   Kollektionen er lavet længe inden desværre, og er ved at blive produceret, så det er desværre too late :(

 2. Pernille

  Hej Stine

  Jeg sad lige og kiggede tilbage i jeres arkiv, og faldt over dette indlæg: http://shopaholicsisters.dk/2011/05/dagens-147/#comments, hvor du skriver, at jakken kun kommer i camel. Jeg klikkede mig ind på NousVous’ hjemmeside hvor der er et kampagnebillede af jakken i rødvinsfarven også. Betyder det, at den nu alligevel bliver produceret i den farve – evt. pga. efterspørgslen her på bloggen? Det håber jeg virkelig! :-)

  • Stine

   Hej Pernille, må desværre skuffe dig – den kommer stadig ikke i den rødlige farve, men hvis de ændrer mening, så lover jeg at sige det asap her på bloggen. Vi har bare valgt at bruge billedet alligevel, fordi at alt det andet på billedet kommer i produktion og jakken også, bare i camel. Samme farve som den trenchcoat, som er på et af de andre billeder :)

 3. Thilde

  Jeg har lige et spørgsmål til dine sko – har du købt dem i den str. du plejer at køber sko i? (De er virkelig fine).

  • Stine

   Jeg er også rigtig glad for disse sko fra nelly.com, har dem magen til i sorte. Størrelsesmæssigt vil jeg mene at de er lidt til den store side. Jeg bruger str. 36, og det er disse også, men jeg har både en sål under forfoden og en bag hælen..

 4. Ida Maria

  Dit hår er simpelthen så fint! Hvordan laver du den opsætning? :-D

  • Stine

   Mange tak :) DEt er en super nem frisure, som kun kræver en go gang toupering, så man har noget hår at arbejde med. Step 1 er at lave en hestehale forholdsvis højt. Dernæst toupere du håret i hestehalen, hvorefter du med en ny elastisk laver knolden :)