Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

16 kommentarer

 1. Tine

  Hej Stine :)
  Nu er det sådan, at jeg også er en pige, som er udstyret med forholdsvis brede hofter og nu har jeg hørt så mange som siger at disse fiveunits jeans er helt fantastisk, så ville jeg bare høre hvad str. du brugte? :-)

  • Stine

   Hej Tine, jeg vil helt sikkert anbefale dig sådan du par jeans, men vil også anbefale dig at prøve dem i butikken i stedet for at købe dem over nettet, for de svinger rigtig meget i størrelsen sys jeg. Mine coatede sorte jeans er nemlig str. 28, og de første sorte jeg købte er str. 27, og dem er der rigtig meget stræk i. Normalt bruger jeg str.28/29 i jeans. Håber det hjælper dig på vejen – ellers spørg endelig igen :)

 2. Pingback: SKIRTS: 5 FAVORITTER FRA GARDEROBEN | Shopaholicsisters

 3. mooba

  Jeg ejer ikke et par jeans – ikke engang et par bukser.

  Har aldrig kunnet finde nogle der passer til min krop, har ret brede hofter så resten af buksen passer aldrig hvis de kan komme op over hofterne.

  Så jeg er blevet en inkarneret kjole pige.

  • Stine

   Lov mig, at du prøver et par højtaljede FiveUnits jeans næste gang du er i en Message-butik :) Jeg har også ret brede hofter nemlig..

 4. christina

  Lyder som om vi går efter de samme typer.
  Jeg er blevet helt vild med topshops Kirsten model. Højtaljet, slim fit og de sidder bare så flot hele dagen… (og giver en god lille fast numse)
  ;.)

  • Stine

   Hej Christina, der er desværre ikke en Topshop i nærheden af hvor jeg bor, men det lyder helt sikkert som en model jeg må prøve den der “Kirsten” :)

 5. Hej Stine :) Jeg har et spørgsmål om Nous Vous (postet på jeres fb side), som jeg håber du har tid til at svare på inden for nærmeste fremtid.

  På forhånd tak.

  – Betina

  • Stine

   Hej søde Betina – har du set mit svar på FB?

 6. Lika

  Før i tiden var lav-taljede diesel jenas en favorit, men efterhånden er jeg blevet glad for andre mærker også som fx hm (et enkelt par), miss 60 og de nye levis. I fremtiden skal jeg helt klart mere over til de højtaljede modelller, da jeg synes man meget nemt får den der lidt muffin effekt, som ikke er så klædelig. Og jeg er ellers ret slank, så der skal jo nærmest intet til. Hvor køber du dine global funk jeans henne og hvordan er størrelserne og prisen?

  • Stine

   Giver dig helt ret i den der trælse muffin-effekt! Jeg har også hørt meget om de nye Levis jeans, dem må jeg heller prøve at skrue mig ned i engang :) Mine Global Funk jeans er købt gennem Messge butikken i Odense, som var så søde at skaffe denne model hjem til mig. Modellen hedder “ONE” og findes i flere vaske. Sys de er skønne, og dejlig højtaljede.. kunne godt finde på at købe dem i andre vaske også :)

   • Lika

    Dem kan jeg godt anbefale – nu kan jeg ikke huske om der er stræk i alle modellerne, men jeg kan anbefale ikke at gå alt for mange størrelser ned, som de siger i butikken. SÅ meget giver de sig altså heller ikke. jeg fik anbefalet en str 26! (er en str 29 normalt) og de er altså liiiige stramme nok ved hofterne.
    Tak for info om global funk :)

 7. Jeg har altid haft mange jeans, hvilket jeg stadig har. Men eftersom jeg også bedst kan lide slim typen, er det nok kun halvdelen, jeg går i.
  Jeg vil også sige det samme som Stine :) Nu er jeg ikke så glad for de brede typer, fordi jeg har brede hofter, hvilket jeg synes får de brede jeans til at se grimt ud på mig :)

  • Stine

   Jeg har det ligesom dig med de der brede jeans. Jeg sys jeg kommer til at se så lille og klumpet ud – hvis du forstår :) Det er bl.a. også derfor at de slim jeans lige er mig..

 8. Jeg er også meget begejstret for jeans :D
  Angående jeans-minder, så kan jeg huske første gang jeg havde et par med smalle ben, og uuh, jeg var lidt nervøs for, hvad de andre ville sige. Og så her en del år efter, er det lidt sjovt at se hvor meget bredde der egentlig alligevel var i dem, ha ha.

  • Stine

   Hi hi.. ja så var de alligevel ikke så slim, i forhold til dem man kan få i dag. Husker også tydeligt, da jeg for første gang skulle i et par slim.. efter en laaang årrække med svajbukser :)