Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

28 kommentarer

 1. Line

  Jagten på den perfekte læderjakke har været igang lææænge for mig. Har haft ikke mindre end 4 jakker hjemme, men fittet var bare ikke som det skulle være. Nu tror jeg bare, jeg holder mig til dem, jeg kan prøve i butikkerne ;-) Havde ellers også bestilt denne jakke og den er så flot, men lige stram nok. Øv!

  • Stine

   Du har helt ret i, at det bedste er at prøve sådanne jakke irl. Jeg tror også, at jeg er kommet frem til den erkendelse, at jeg skal have fat i den i str. medium i stedet for – sys den er lige stram nok ved skuldrene/armhulen. Nu må jeg bare vente til den kommer online igen!

   Ha en dejlig lørdag :)

 2. Bené

  Wow, lækker jakke! Jeg håber, du får gavn af den, og at den vil følge dig i tykt og tyndt!

  xoxo Bené
  talkingtotheshoes.blogspot.com

  • Stine

   Tusind tak, når jeg engang får fat i den i en medium, er jeg sikker på at den vil følge mig i tykt og tyndt :)

 3. Alberte

  Ihh hvor er den lækker! Har også selv lige fået en læderjakke!:-)
  – Lige et hurtigt spørgsmål: Kan du huske jeg spurgte til dine blå Deichmann pumps? Jeg så heldig at de er på nettet nu!
  Dog er jeg en smule i tvivl, da de vil være mine første pumps/stilletter. Kan de bruges som første sko, eller er de for høje? Er van til kilehæl og sådan. Knus Alberte. :-)

  • Stine

   Hej Alberte – tillykke med din nye jakke, lækkert :) Jeg vil mene, at disse blå stilletter er ret perfekte, også for førstegangskøbere. På grund af plateauen under forfoden føles de ikke særligt høje, når man har dem på. Og så vil jeg absolut mene at en hæl, som er lidt chunky som denne, giver bedre komfort i stedet for de tynde hæle, som man nemt vrikler om i :)

   Ha en dejlig weekend :)

   • Alberte

    Perfekt! Tusind tak Stine. Du må også have en fantastik weekend!:D

 4. Laura

  Vi er flere der venter i spænding :-) Ihh kom nu. jeg kom også til at købe lidt ekstra. Kan man bytte direkte i butikken, hvis det er?

  • Stine

   Jeg var dæleme også ved at smide flere ting i shoppingkurven, men jeg måtte lige styre mig! De har jo vildt mange lækre sager online lige nu :)

   Mht. jakken, så har jeg netop prøvet den for første gang – og jeg må sige, at jeg er lidt i tvivl om den bliver for lille over ryggen. Jeg overvejer at købe den i medium, hvis den kommer online en af dagene igen.. og derefter vente til at jeg modtager den også, og derfra så vurdere, hvilken str. som er bedst. Jeg skal en smut-tur til London på tirsdag til onsdag, så hvis den skulle være i en af Zara butikkerne derovre i medium, kan jeg jo prøve den/købe den. Jeg sender i hvert fald ikke min small retur før jeg har prøvet en medium..
   .. men udover det så er jakken altså bare vildt lækker, og sindssyg lækker kvalitet :)

   • Louise Thomsen

    Den er i Zara butikkerne på Oxford Street i hvet fald :)

    • Stine

     Tusind tak for info, vi skat på lige i nærheden, så det lyder bare rigtig godt :) KRydser fingre for at der stadig er en medium der til mig på tirsdag :)

     Kh Stine

 5. Må jeg spørge hvad størrelse du normalt er? Jeg har nemlig også bestilt den, men bare i en large og nu bliver jeg også lidt nervøs for om det bliver for stort.. Synes bare Zara normalt er ret små i størrelserne :)

  • Stine

   Hej Tille – se svaret ovenover :)

 6. Den er også bare så fin!
  – Har helt sikkert også overvejet den :)

  Og tillykke med købet

  http://www.itsmypassions.dk

  • Stine

   Tak skal du have søde Julie :) Kan slet ikke vente med at komme hjem fra arbejde og pakke den op.

   Rigtig go weekend :)

 7. Nu bliver jeg lidt bange…jeg har købt min i large..om den bliver alt for stor så…

  • Stine

   Jeg krydser simpelthen også fingre for at den passer mig i small! SKal nok lige give en update når jeg har fået den :)

 8. Stine

  Jeg har netop fået den ind ad døren i dag, og jeg elsker den allerede! :D
  Har ligesom dig ledt efter den perfekte (og lidt mere budgetvenlige) læderjakke i flere år, så jeg slog til med det samme, jeg så Christinas tip! :)

  • Stine

   Dejligt Stine – tillykke med din også :)

 9. Nu er det ikke for at være en sortseer, men jeg synes desværre ikke den var så lækker som resten af blogland, øv for mig for prisen er jo god :)

  • Stine

   Hej Trine, det er kun fint med forskellige meninger og smag, ellers ville vi alle rende rundt og ligne hinanden.. og det ville virkelig være ensformigt :)

   Du har helt ret i at prisen er super god, puha sådan nogle jakker kan virkelig være dyre. Gestuz laver nogle fine nogle i 2000 kr.’s klassen, og vidst også Selected Femme..

 10. Andrea

  Ihh, jeg har lige modtaget min! Den er fantastisk – glæd dig!

  • Stine

   Fedt du også har bestilt den Andrea :) Jeg kan slet ikke vente, krydser fingre for at den kommer imorgen – det skriver DHL i hvert fald til mig. Passede den fint i den størrelse, du havde valgt?

   • Andrea

    Jeg fik også sådan en mail lidt før ankomst – og den kom som forventet. Jeg valgte også small, og jeg ved at Christina fra Passions For Fashion også havde small, og min passede helt fint – det er også dejligt at kunne have lidt under, det er der i hvert fald plads til synes jeg! :)

    • Stine

     Det er jeg rigtig glad for at høre :) Tak for info søde Andrea, og fortsat go aften

     • Andrea

      I lige måde! Og det er mig der takker for jeres dejlige blog :)

 11. Agnete

  Den er godt nok lækker!

  • Stine

   Sys jeg også – tror den bliver en hit i min garderobe :)