Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

17 kommentarer

 1. Nanna L

  Hvad hedder jeres hotel i Alanya og hvilket rejseselskab har I booket det igennem? :)

  • Stine

   Det hotel, vi boede på denne gang hedder “Sultan Sipahi Resort Hotel”:
   http://www.sultansipahiresort.com/index.php?lang=2

   Vi bookede det igennem TyrkietEksperten/Scanway, som var i “Kontant”-programmet ugen før afrejsen, fordi at de fusker. Så i må for alt i verden ikke booke det igennem dem – sådan noget fukseri skal man ikke støtte!! Vi havde booket rejsen for et halvt år siden.. Det TyrkietEksperten fusker med er, at de sælger rejserne til Alanya med landing i den nye lufthavn Gasipaza, som kun ligger en ½ times kørsel fra Alanya. Men de har aldrig haft tilladelse til at lande i den nye lufthavn, og det betyder at de faktisk sælger deres rejser til den nye lufthavn på en løgn. Et par dage (!!) inden vores rejse fik vi et brev fra dem, hvor de beklagede, at de ikke havde tilladelse til at lande i den lufthavn alligevel, så i stedet for en ½ times bustur til hotellet, skulle vi i stedet lande i Antalya lufthavn, og så tager busturen til hotellet 2-3 timer. Vi plejer at lande i Antalya, så vi har taget den noget længere bustur mange gange, så det var ikke noget problem. Det er bare princippet i, at man køber en falsk “rejse” hos dem, mega fusk!

   Vi har tre gange tidligere boet på Kahya Hotel (som ligger lige ved siden af det andet hotel), og jeg vil til en hver tid foretrække Kahya Hotellet – personalet og betjeningen er så meget bedre her. Ikke at det er dårligt på “Sultan Sipahi”, men “Kahya Hotel” er bare bedre. Beliggenheden er helt i top, med havet lige foran og hele Alanya by inkl. gågader/bazarer osv. lige i “baghaven” :) Kahya Hotel kan faktisk nu bookes igennem Bravo Tours (som jeg til en hver tid vil foretrække at rejse med):
   http://www.bravotours.dk/rejsemaal/Tyrkiet/Alanya/Kahya-Hotel/

   Vi har altid all-inclusive på hotellet, da det næsten intet koster, og maden er helt i top. Er man der i 2 uger vil man dog køre død i det samme mad, men 1 uge er perfekt :) Jeg vil også fraråde dig at rejse derned i Juli/August, hvor der simpelthen er alt for varmt dernede. Maj og slut august/september er helt sikkert de bedste tidpunkter og rejse til Alanya i.

   KH Stine

 2. Tilde

  Ja, du ser super godt ud ;-)
  Skal lige høre dig, hvad kostede sådan en ATV-tur? Skal til Tyrkiet senere på sommeren, og ville gerne have en cirkapris :-) Kunne sygt godt tænke mig at prøve det.

  • Stine

   Mange tak Tilde :)

   I skal helt sikkert prøve sådan en ATV-tur (det hedder “Quad Safari” dernede, så ved du hvad du skal kigge efter). Det kostede kun 275 dkr pr. person, og turen varede 3-4 timer, hvoraf 2 af timerne er på køretøjerne :) Vi bookede oplevelsen gennem Scanway, som vi rejste med – men der er også et hav af steder ude på gaderne, som tilbyder disse ture.

 3. Lækker kjole!

 4. Hvor ser du bare godt ud! Elsker kjolen, hvor er den fra?
  Lyder til at have æret en lækker ferie.

  //Sufi
  Sufi’s World

  • Stine

   Så skøn en ferie :) Vil afsted igen..

   Tak skal du have – kjolen er fra Very by Vero Moda :)

 5. Stine

  Tusind tak Mette :)

 6. Josephine

  Hvor er den skønne kjole fra Stine? :)

  • Stine

   Det er desværre en ældre sag fra Very by Vero Moda, men en hyppig genganger i min garderobe må jeg indrømme :)

 7. Hvor ser du skøn ud og de sko dér….de er godt nok vældig fiiine ;)

  • Stine

   Mange tak skal du have søde :) Skoene er faktisk bare fra H&M til næsten ingen penge.. :)

   Fortsat go weekend/pinse med familien søde..

 8. Najda

  Hvor er det dejligt, at du har haft en god ferie!!!
  Hvis du har lyst, så må du gerne kigge forbi min blog :-)

  http://najdabecirovic.bloggersdelight.dk/

  • Stine

   Ja det var simpelthen så skønt, ku sagtens være blevet en uge eller fjorten dage mere :)

   Kigger helt sikkert forbi din blog, elsker at udforske andres blogs :)

 9. Mette

  Du ser bragende godt ud Stine, wow wow wow!