Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

6 kommentarer

 1. De fake læderbukser ser ret fantastiske ud! (:

 2. Sofie W

  Hej fine
  Jeg har længe ledt efter et par nye læderbukser, men er ikke parat til at give det, som et par i ægte læder koster og synes at disse ser rigtig fine ud..
  – kan du fortælle lidt om, hvordan de føles (altså føles det fake, eller vil det være svært at bedømme om de er ægte?), hvordan det indvendige stof er og sidst men ikke mindst hvordan de er i størrelsen?

  VH
  Sofie

  • Stine

   Hej søde Sofie

   Jeg kan kun tale godt om disse, selvom de er i fake læder. Jeg har haft op til flere par bukser i fake læder – bl.a. fra H&M og Gina Tricot, men ingen af disse har hverken holdt særlig godt, eller været særlig rare at have på! Disse fra RI, de passer bare – og har ikke givet sig, overhovedet! De er små i størrelsen, vil jeg mene – også selvom mine er en str. 10. De føles på ingen måder fake, og det indvendige stof er blødt og behageligt. De klistrer ikke… kun lidt, hvis man som mig har dem på til fest, hvor man står på dansegulvet 3 timer i træk :)

   KH Stine

 3. Ej hvor er de lækre søde!!! :)
  Måske jeg snart skulle bestille et par derfra.. Mine favorit jeans fra Thailand er nemlig gået i stykker! Hvad str er du normalt i jeans i de forskellige mærker?
  Og tak for linket :)

  • Stine

   Tak søde – jeg glæder mig også til at få dem – imorgen forhåbentligt – og vise dem her på bloggen irl.. og krydser fingre for at de passer :) Var det nogle specialsyet, du har fået lavet i thailand eller bare et specielt mærke derfra søde?

   Jeg bruger str. 10 i jeans fra River Island og i Fiveunits svinger det mellem str. 27 og 28 :)

   Knus herfra